Kenmerken

Achtergrondmuziek Jazz Trio | Ascot Jazz Trio

Ascot Jazz Trio

Ons jazztrio bestaat uit saxofoon, gitaar en contrabas. Uit ervaring is gebleken dat dit de ideale bezetting is voor de perfecte live achtergrondmuziek jazz tijdens een bruiloft, receptie, lunch, diner, borrel, feest, beurs, congres of evenement.

Specialiteit
Het is onze specialiteit om zacht en ingetogen te spelen. Het volume blijft te allen tijde beperkt zodat u gewoon met elkaar kunt blijven praten! Hierdoor krijgt uw feest nét dat beetje meer en wordt het bijzonder stijlvol met een aangename ambiance.

Bijzonder flexibel
De nummers die wij spelen staan van tevoren niet vast. Wij passen ons moeiteloos aan de situatie en de gelegenheid aan, en bepalen ter plekke welk nummer we gaan spelen. Door onze flexibiliteit kunnen wij altijd de juiste sfeer creëren.

Gemakkelijk verplaatsbaar
Door het ontbreken van piano en drums blijft het volume beperkt en zijn wij bovendien gemakkelijk verplaatsbaar. Hierdoor is ons achtergrondmuziek jazz trio tijdens hetzelfde feest of evenement op verschillende plaatsen inzetbaar en onderscheidt het zich van vele andere jazztrio’s.