Prijs

Ascot Jazz Trio

De prijs van het Ascot Jazz Trio is afhankelijk van een aantal factoren. Om de prijs precies te kunnen bepalen hebben wij enkele gegevens van u nodig. Deze zijn:

 • Datum van optreden
 • Tijden – begintijd en eindtijd van het optreden
 • Locatie – waar wilt u dat er wordt gespeeld
 • Gelegenheid – particulier
  Een particulier optreden is een optreden dat plaatsvindt in de particuliere sfeer, en dat met particuliere middelen wordt bekostigd.
  U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een bruiloft, receptie, diner, verjaardag, borrel, lunch, brunch, high tea, huwelijk, inauguratie, jubileum, lustrum, surpriseparty, trouwerij, barbecue, tuinfeest of elk ander privé feest of evenement.
  of zakelijk
  Een zakelijk optreden is een optreden dat plaatsvindt in de zakelijke sfeer, dat met zakelijke middelen wordt bekostigd en vaak wordt georganiseerd door bedrijven, verenigingen, instellingen of ondernemingen.
  U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een beurs, congres, evenement, receptie, bedrijfsfeest, borrel, bijeenkomst, diner, buffet, conferentie, business event, fair, festival, gala, netwerkbijeenkomst, kerstdiner, nieuwjaarsborrel, opening, personeelsfeest, presentatie, prijsuitreiking, symposium, vernissage of elk ander zakelijk feest of evenement.

Scherp geprijsd
De prijs van het Ascot Jazz Trio is scherper dan die van menig concurrent. Oordeel zelf en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan!

Achtergrondmuziek Jazz Trio | Ascot Jazz Trio