Muzikanten

Professioneel en Ervaren

Het Ascot Jazz Trio bestaat uitsluitend uit professionele muzikanten. Wij hebben allen onze conservatoriumopleiding succesvol afgerond.

Muzikanten Ascot Jazz Trio

Wij beschikken over een ruime ervaring. Sinds begin jaren 90 hebben wij al tijdens honderden gelegenheden de achtergrondmuziek mogen verzorgen. Wij weten dan ook precies wat belangrijk is, wat wel werkt en wat niet.

Peter PeukerPeter Peuker (saxofoon)
Peter Peuker studeerde in 1994 af aan het Hilversums Conservatorium, afdeling Jazz/Lichte Muziek. Hij speelde vervolgens in het theater onder meer met Gijs Hendriks, Adrienne West en Mathilde Santing. Met de Glenn Miller Orchestra was hij op televisie te zien en te horen. Peter heeft verder gespeeld met Tom Harrell, Dusko Goykovich, Ack van Rooyen, Frits Landesbergen, Greetje Kauffeld, Lee Towers, Marco Borsato e.v.a.

Kai von RosenbergKai von Rosenberg (gitaar)
Kai von Rosenberg studeerde jazz/lichte muziek aan het Hilversums Conservatorium bij Maarten van der Grinten en Wim Overgaauw. Hij heeft in verschillende theaterproducties (o.a. voor Joop van den Ende) gespeeld, en in diverse bands, waaronder zijn eigen trio en kwartet, de “Konrad Koselleck Big Band” en de band “Move Over” tijdens het radioprogramma “The Friday Move” op BNR Nieuwsradio.

Paul MulderPaul Mulder (contrabas)
Paul Mulder studeerde jazz/lichte muziek aan het Hilversums Conservatorium bij Koos Serierse. Hij speelde o.a. in de musicals “The Lion King”, “Ciske de Rat”, “Sister Act”, “Jersey Boys”, “Wicked”, “Petticoat”, “Dirty Dancing”, “Cabaret”, “42nd Street” en “Singin’ in the Rain”. Paul heeft ook in diverse orkesten in binnen- en buitenland gespeeld en vele bekende artiesten begeleid, waaronder Lee Towers, Denise Jannah en Jeroen van der Boom. Bovendien heeft hij meegewerkt aan diverse cd- en dvd-opnamen, en radio- en televisie-uitzendingen. Op dit moment maakt Paul ook deel uit van de internationale Big Band “The Glenn Miller Memorial Orchestra”, waarmee hij in heel Europa optreedt. Paul is de oprichter en de contactpersoon van het Ascot Jazz Trio.