Veelgestelde vragen

Achtergrondmuziek Jazz Trio | Ascot Jazz Trio

Ascot Jazz Trio

Heeft u vragen over het Ascot Jazz Trio? Wellicht vindt u hier het antwoord.

Hoe kan ik jullie boeken?

Om de boeking concreet te kunnen maken sturen wij u een eenvoudig contract waarin wordt vastgelegd wat er is afgesproken. In het contract staat het volgende:

  • Onze NAW-gegevens en de naam en NAW-gegevens van de opdrachtgever die tekenbevoegd is
  • Datum en locatie van het optreden
  • Naam en telefoonnummer van de contactpersoon ter plaatse
  • Begintijd en eindtijd van het optreden
  • De prijs en de manier van betaling

Nadat het contract door beide partijen is ondertekend is de boeking definitief!
Dit geeft u de garantie dat alles precies verloopt zoals is overeengekomen.

Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wat hebben jullie nodig voor een optreden?

Wij hebben alleen maar een stopcontact nodig, binnen 3 meter van de plek waar we spelen.

Hoe laat komen jullie op de locatie aan?

Wij arriveren ongeveer een uur voor aanvang van het optreden.

Hoeveel tijd hebben jullie nodig om op te bouwen?

Wij hebben slechts 10 minuten nodig om op te bouwen zodat we ruim op tijd speelklaar staan voordat de gasten arriveren.

Hoe zijn jullie gekleed?

Wij zijn gekleed in een donkergrijs pak, wit overhemd en een nette stropdas.

Wij willen met elkaar kunnen praten. Kunnen jullie echt zacht spelen?

Jazeker, het is juist onze specialiteit om zacht en ingetogen te spelen. Het volume blijft te allen tijde beperkt zodat u gewoon met elkaar kunt blijven praten! Op deze manier zorgen wij voor een bijzonder stijlvolle en aangename ambiance.

Spelen jullie akoestisch?

De saxofonist speelt akoestisch. De gitarist en de bassist maken gebruik van een klein kofferversterkertje zodat zij wat betreft geluid en volume goed met de saxofonist kunnen mengen. Het volume blijft te allen tijde beperkt zodat u gewoon met elkaar kunt blijven praten! Indien gewenst kunnen wij ook één of twee nummers 100% akoestisch spelen.

Kan ik een verzoeknummer aanvragen?

Jazeker! Wanneer u een speciaal verzoeknummer wilt horen, laat het ons dan bijtijds weten. Dan hebben wij, zeker bij onbekende nummers, voldoende tijd om het eventueel voor te bereiden.

Kunnen jullie op dezelfde locatie op meerdere plekken spelen?

Door het ontbreken van piano en drums blijft het volume beperkt en zijn wij bovendien gemakkelijk verplaatsbaar. Hierdoor kunnen wij op dezelfde locatie op meerdere plekken spelen. Wij hebben alleen maar een stopcontact nodig, binnen 5 meter van de plek waar we spelen. Indien gewenst kunnen wij zelfs één of twee nummers 100% akoestisch spelen.

Kunnen jullie ook buiten spelen?

Ja, wij kunnen ook buiten spelen. Tijdens een optreden in de buitenlucht dient de opdrachtgever wel te zorgen voor deugdelijke bescherming tegen zon, regen, wind en kou.

Zorgen jullie ook voor muziek in de pauze?

Op verzoek kunnen wij ook de pauze muziek verzorgen. U hoeft dan geen extra installatie en/of DJ te huren. Wel graag van tevoren even melden.

Kan ik jullie ergens live zien spelen?

Onze optredens zijn over het algemeen niet openbaar. Wij kunnen op verzoek onze opdrachtgevers wel vragen of het mogelijkheid is om te komen kijken. Maar slechts een enkele keer stemmen zij hierin toe.

Hoe vindt de betaling plaats?

Wij sturen u een factuur voor het bedrag. Particuliere opdrachtgevers dienen het bedrag uiterlijk 7 dagen voor de datum van het optreden over te maken. Zakelijke opdrachtgevers dienen het bedrag binnen 14 dagen na de datum van het optreden over te maken.

Wat gebeurt er als een van de muzikanten ziek wordt?

Wanneer een muzikant verhinderd is, om welke reden dan ook, dan hebben wij gepaste vervangers stand-by staan. Dit zijn muzikanten waarmee wij vaak spelen en die bekend zijn met ons repertoire. Wij beschikken over een zeer groot netwerk van professionele muzikanten. Een goede vervanger is dus snel gevonden. Het optreden gaat altijd door!

Kan ik last minute boeken?

U kunt ons uiteraard ook last minute boeken! Wij zijn fulltime muzikanten en altijd bereikbaar. Wanneer wij reeds bezet zijn kunnen wij u naar de juiste mensen doorverwijzen. Wij beschikken namelijk over een zeer groot netwerk van de beste professionele muzikanten. Kortom, het komt altijd goed. Neem daarom snel contact met ons op! Bel 06 21 25 74 36, of stuur een e-mail naar info@ascotjazztrio.nl

Andere vraag
Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om u van dienst te kunnen zijn.

T 06 21 25 74 36
E  info@ascotjazztrio.nl